Scooter reparatie helmond

Zoekt u Scooter reparatie helmond? Welkom bij Scooterscoren te Helmond. Wij zijn specialist in reparatie én onderhoud van scooters.

Zowel elektrische als benzine scooters. U kunt bij ons terecht met bijna alle merken.

Ook voor bijvoorbeeld een complete reviesie van het blok draaien wij onze hand niet om. De meeste kleine reparaties zijn klaar terwijl u wacht.

U kunt wachten in onze koffiehoek, waar de hele dag verse koffie of thee voor u klaarstaat.

U kunt een afspraak maken voor reparatie per mail: info@scooterscoren.nl of telefonisch: 0615427531

scooter reparatie helmond

In tegenstelling tot de werkwijze van onze collega’s hebben wij geen vaste ‘vanaf’ prijzen voor de onderhoudsbeurt van uw scooter.
Wij zijn van mening dat u daardoor benadeeld kan worden. Bij dergelijke prijsopgaven wordt er een opsomming gegeven van werkzaamheden en onderdelen die deel uit maken van een onderhoudsbeurt. Het kan voorkomen dat bepaalde werkzaamheden niet nodig- en onderdelen niet aan vervanging toe zijn.

In ons streven kosten voor de klant te besparen, verkiezen wij uw scooter eerst na te zien om te bepalen welke werkzaamheden nodig- en welke onderdelen aan vervanging toe zijn. Hierover wordt u vooraf geïnformeerd. U kunt dan beslissen of u het benodigde onderhoud wil laten uitvoeren of wellicht een deel daarvan.

Verder hanteren wij een onderhoudsregistratie systeem. Hier kunnen wij bij een volgend onderhoud op terugkijken om op die manier zo gericht mogelijk uw scooter te kunnen onderhouden. Hiermee wordt tijd en onnodig onderhoud bespaard en dat ziet u terug in de onderhoudskosten van uw scooter.

Graag tot ziens bij Scooterscoren, wij maken graag tijd voor u!