Werkplaats

U bent van harte welkom in de de professionele, goed uitgeruste werkplaats van scooterscoren aan de Vossenbeemd 120 te Helmond. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld onderhoud aan uw scooter, motorrevisie, nieuwe banden of gewoon voor een nieuw lampje.

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste snufjes om uw scooter (chinees en Vespa) uit te lezen (foutcodes) en eventueel op- en/of terug te voeren.

Scooter onderhoud

In tegenstelling tot de werkwijze van onze collega’s hebben wij geen vaste ‘vanaf’ prijzen voor de onderhoudsbeurt van uw scooter.
Wij zijn van mening dat u daardoor benadeeld kan worden. Bij dergelijke prijsopgaven wordt er een opsomming gegeven van werkzaamheden en onderdelen die deel uit maken van een onderhoudsbeurt. Het kan voorkomen dat bepaalde werkzaamheden niet nodig- en onderdelen niet aan vervanging toe zijn.

In ons streven kosten voor de klant te besparen, verkiezen wij uw scooter eerst na te zien om te bepalen welke werkzaamheden nodig- en welke onderdelen aan vervanging toe zijn. Hierover wordt u vooraf geïnformeerd. U kunt dan beslissen of u het benodigde onderhoud wil laten uitvoeren of wellicht een deel daarvan.

Verder hanteren wij een onderhoudsregistratie systeem. Hier kunnen wij bij een volgend onderhoud op terugkijken om op die manier zo gericht mogelijk uw scooter te kunnen onderhouden. Hiermee wordt tijd en onnodig onderhoud bespaard en dat ziet u terug in de onderhoudskosten van uw scooter.